Na sve mislimo i sve možemo, samo recite: To želim!

Unikatnost Green Day vile proizilazi iz ljudske prkosi ovdašnjem, jednoličnom svetu.

Mi slavimo ljubav, prisnost, život i hedonizam. Nižemo vaše osmehe po dolasku i ispunjavamo prostor vašim uzdasima oduševljenja po odlasku – na tome počiva naša autentičnost.

Ekološki balans naše vile ne dozvoljava teške kapke, žulj zbog štikle ili sapetost od sakoa. Potrudili smo se da vam svaki pogled oduzme dah.

S ovim mestom, rasli smo uz vas i vaša očekivanja od samog početka, inspirisani bezuslovnom ljubavlju prema poslu i ugađanju.

Imamo i raj za ljubimce, u kom će sve vaše kuce s nestrpljenjem dočekati domaćin za kućne mezimce – naš najbolji drugar, pas Milivoje!

Ljubičasto drvo, 1 i 1001 bela ruža, sveće u travi, bicikl na zidu, toplo pucketanje kamina, maske, biseri, gramofoni, jesenje dekoracije od slame i bundeva, bine, rasveta, muzika od Mozzarta i sevdaha do Daft Punk-a, lampioni rasuti po drveću, logorska vatra na proplanku, baletanke za umorna stopala, platno na kom se smenjuju fotke sa Instagrama, ekskluzivne, retro, voćne i čokoladne torte, klovnovi, ljuljaške, fotografi, bajkoviti cvetni aranžmani, deo za decu gde mogu da se igraju pod nadzorom ili crtaju bubamare ili Spajdermane na nasmejanim licima, putokazi za snalaženje, lepeze za rashlađivanje u toplim letnjim danima.