post

Venčanje na otvorenom

Venčanje na otvorenom u Vili Green Day

Proleće je najlepše godišnje doba da organizujete venčanje na otvorenom. Leto ili rana jesen takođe donose mnoštvo boja obogaćenih mirisima zrelog voća ili kvalitetnog vina.

 

prostor za vencanja beograd150 mesta za sedenje

prostor za vencanja novi sad200 maksimalni kapacitet

muzika za vencanja160m2 podijum + bina

 

Vila Green Day Vam sa ponosom predstavlja prostor namenjen svima koji žele posebno mesto za proslave u neobičnom, prirodnom i romantičnom ambijentu koji odiše toplinom i intimom. Jedinstven i harmoničan stil, pored funkcionalnosti pružiće Vam i osećaj savršenog komfora.

vencanje na otvorenom

Ukoliko želite da pobegnete od monotonije restorana ili hotelske sale, ostvarite svoj san o bajkovitom venčanju. Opredelite se da organizujete venčanje na otvorenom u Vili Green Day i prepustite nama da se izborimo sa svim eventualnim izazovima organizacije.

Da li volite poljsko cveće ili ste fan balona, trakica i crvenih ruža? Kod nas postoji samo jedno pravilo: Mladenci moraju dobiti svoj magičan i savršen dan! Ponuda šanka i svadbarski meni su stvar dogovora. Ne uslovljavamo Vas izborom fotografa ili muzike. Dekorišemo i organizujemo postavku prostora po Vašim potrebama i željama.

vencanja na otvorenom novi sad

U slučaju lošeg vremena, Vaši gosti su ušuškani u zatvorenom delu sa terasom. Ceo prostor poseduje klima uredjaje i otvorene kamine ukoliko želite da Vaši gosti uživaju u pucketanju vatre.

vencanja na otvorenom beograd

 

muzika za vencanja

 

Najluđe letnje žurke smo ugostili na otvorenom delu sa binom i podijumom za igru gde čak i letnja vrelina gubi svoju snagu. Na vama je da odaberete klasičnu ili postavku sa stojećim stolovima, dodatni separe pod otvorenim nebom ili poseban oltar za venčanje.

 

U svako doba Vam možemo pomoći preporukom za odabir muzike, fotografa ili bilo koje stavke sa Vaše liste planiranja.

U okviru Vile Green Day, na raspolaganju Vam je mladenački apartman a organizujemo i smeštaj za veći broj gostiju po potrebi. Lokacija je lako dostupna iz pravca Beograda ili Novog Sada

 

Hvala na poverenju i želimo Vam dug i srećan brak !!!

love